Kohout
Kategorie: | Kohoutí maso / Rooster meat |
---|
Kohoutí maso je vhodné na přípravu řady specialit jako je např. kohout na víně, na kořenové zelenině, s nádivkou apod. I vývary z kohoutího masa jsou velmi silné, narozdíl od slepičího vývaru nejsou mastné.
CENA 160,-/kg
průměrná váha lehkého kohouta je 1,5 kg
průměrná váha těžkého kohouta jsou 3 kg
KOHOUT V KUCHYŇSKÉ ÚPRAVĚ, CELÝ (oškubaný, vykuchaný)
UVEDENÁ CENA JE ORIENTAČNÍ. PŘESNÁ CENA VÁM BUDE SDĚLENA PŘI PŘEVZETÍ ZBOŽÍ DLE JEHO SKUTEČNÉ VÁHY.
OBJEDNÁVKY NA DANÝ TÝDEN UZAVÍRÁME VŽDY V PONDĚLÍ RÁNO.
Platba se hradí řidiči v hotovosti nebo platební karou při převzetí.
Děkujeme za pochopení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář